Szolgáltatások
KAPCSOLAT
 
06 30 86 96 096
 
06 30 86 96 095
 
 
 
ESŐ ÉS CSAPADÉK GARANCIA!!!
 
 
3800 ft FELETTI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN HA 24 ÓRÁN BELÜL ELERED AZ ESŐ VAGY CSAPADÉK
DÍJMENTESEN LEMOSSUK AZ AUTÓJÁT
 
 
 
 
 
 
Ingyenes szolgáltatásaink:
 
-fagyálló szint mérés
-olaj szint mérés
-keréknyomás ellenörzés
-ablak mosó tartály feltöltése 
 
 
 
Amennyiben igénybe szeretné venni ingyenes szolgáltatásunkat kérjük jelezze a műszakvezetőnél!
 
 
Társoldalaink:
 
 
 

AUTÓMOSÓ-KOZMETIKA 
Kézi Autómosó   Autókozmetika
NYITVA: MINDEN NAP 08-20 -ig
Megnyitottuk a  Budapest 17. kerület Pesti út 340 szám alatt 
 
Rákoskeresztúr központjától 2 Km-re az ALDI áruházzal szemben található Európai színvonalon működő környezetbarát vegyszereket felhasználó Kézi Autómosó - Autókozmetikánkat.

 mammmoso

Budapest 17. kerület Pesti ut 340.sz alatti kézi autómosó - autókozmetikánkban vállaljuk 
illetve
bőrbelső tisztítását és ápolását előzetes időpont egyeztetéssel. 
 
 

**** 

Autó gépi polírozás: 

Mielőtt tovább olvasná,tekintse meg videónkat:

 

: 

Enyhe és esetenként durvább, mélyebb karcokat távolítunk el a polírozással garantáltan hologramm mentesen, valamint az autóra került szennyeződéseket (bogár – kátrány – gyanta) amik az idő haladtával beleéghetnek a lakk felületébe. Ha ezek a szennyeződések nincsenek időben eltávolítva akár korrózióhoz, rozsdásodáshoz is vezethetnek, illetve a lakk lepattogzódását okozhatják!
 
  Polírozás folyamata:
 

1 lépcső: az autó lemosásával majd zsírtalanítással kezdődik a polírozás

2 lépcső: A durvább karcokat vizes papírral becsiszoljuk, ezután polírozó, csiszoló pasztával távolítjuk el, égetjük össze a karcolásokat több lépcsőben esetenként 4-5 lépcsőt használva távolodnak el a karcok és tisztul ki a lakk felület. 

3 lépcső: Befejező pasztával polírozzuk vissza az autó eredeti fényét és tükrösítjük.

4 lépcső:- Ezek után szintén RIWAX vagy Autó Magic típusú többféle keménységű igénytől függő Waxal, vagy Titán Waxal,levegővel 1400-rpm működő excenteres waxgéppel az autó teljes felületét átwaxoljuk. A felvitt Waxot 1 óra, a Titán Waxot 12 óra eltelte után visszaszedjük speciálisan erre a célra kifejezett mikro szálas kendővel. Az elvégzett polírozás után autója visszanyeri az eredeti fényét.

5 lépcső - Az elkészült és újjá varázsolt fényű autóját átveheti az elégedett tulajdonos.

 

 
Autó kárpit tisztítás: belső kárpit tisztítás és belső kárpit teljes mélységű tisztítása
 
 
 
 Autó Kárpittisztítás:
 Autó kárpittisztítás esetén lehetséges többféle kárpittisztítás.Felületi autókárpit tisztítás esetén enyhén nedves kárpittisztító vegyszeres mikroszálas kendővel dörzsöljük át a tisztítandó felületet. Ez a művelet csak enyhén szennyezett esetekben alkalmazható.A mélykárpit tisztítás vegyszeres folyadékos és mély porszívózással atka és gomba valamint penész eltávolító termékkel történikMély autókárpit tisztításnak nevezzük, amikor a gépjármű tetőkárpitjától kezdve az üléseken át a padlószőnyegekig mindent vegyszeres folyadékkal áttisztítunk a foltokat, és szennyeződéseket eltávolítjuk majd habot alkalmazunk, ami a padlóba került homokot felhozza a felszínre. Ezután száraz-nedves porszívóval visszaszívjuk .A műanyag felületek teljes átmosása ill. A szellőző csatornák portalanítása is ide tartozik  
 
 
 - Az autó kárpit tisztítás előnyös, mert a folyamat részeként eltávolítjuk a szellőző és befúvó csatornákban összegyűlt, por és penész, atkákat és polleneket, mely gombásodáshoz,  vagy idegen szag keletkezéséhez vezethetne. Igény esetén pollen szűrőt cserélünk.
 
- Az autó kárpit tisztítása során az autója mennyezet kárpitjától kezdve az ülések alsó és felső részén keresztül a szőnyegekig, nagy nyomáson befecskendezett atka ölő  illatosított és fertőtlenítő hatású vegyszerekkel átmossuk speciális porszívózással a teljes belső részét a gépkocsi utasterének.
 
- Az autó kárpit tisztítás során képesek vagyunk az erre a célra kifejlesztett vegyszerekkel szinte az összes szennyeződést pl.:(csoki, tej, Cola, egyéb, foltok eltávolítására, valamint kedvenc házi állataink nyomai eltüntetésére).
 
- Az autó kárpit tisztítás előnyös, bőr belső esetén is, ahol bőrápoló és befejezés képen bőrimpregnáló vegyszereket alkalmazunk.
 
- Az autó kárpit tisztítás után a felületet szárazra szívjuk, kápittisztító porszívóval. KB 6-12 órás művelet végén a boldog tulajdonos átveheti a tisztára varázsolt autóját.

NYITVA: MINDEN NAP 08-20 -ig

További szolgáltatásaink: 

 
kézi autómosás, autókozmetika, autó belsők takarítása, autókárpit tisztítása, bogár kátrány és repülő rozsda eltávolítás,autó kárpittisztítás vegyszeresen, autó polírozás, hologram mentesen, kűlső – belső műanyag ápolás és felújítás, gumi ápolása,felnitisztítás, gépi waxolás, klíma ellenőrzése, töltése és pollen szűrő cseréje, valamint egyéb szolgáltatások. Külső belső takarítás, bőrtisztítás és ápolás impregnálva, polírozás mély kárpit tisztítás,műszerfal és műanyagok ápolása, felújítása,  külső műanyag felújítás, felnitisztítás, bogár eltávolítás, repülő rozsda és kátrány gyanta eltávolítás, vízkő eltávolítása autókarosszériárol,rágógumi eltávolítás,cola folt eltávolítása az autókárpitból, gumi ápolás, kisebb karcolások eltávolítása azonnal is.Ha egyszer kipróbálja az  autókozmetika és autómosó szolgáltatásainkat, akkor biztos nem fog csalódni és visszatérő ügyfeleink között köszönthetjük a jövőben!
 
Amiben még segíteni tudunk:
Karosszéria és fényezési munkák elvégzése ,  fényezés javítás.
 
Autókozmetika és autómosás profi módon, magas színvonalon
 
EGYEDI SZOLGÁLTATÁS CSAK NÁLUNK:
A VÁRAKOZÁS IDEJE ALATT, HASZNÁLHATJA MASSZÁZS FOTELUNKAT
(100ft/4perc)
mammmoso 
Igény szerint autójáért házhoz megyünk és tisztán kapja vissza
(minimális térítés ellenében)
 
Autókozmetika Elérhetőség:   
   06-30/86-96-095
 
A Mamm autókozmetika és autómosó polírozási és kárpit tisztítási szolgáltatása, utólérhetetlen magas színvonalú szolgáltatást jelent. Autókozmetika és autómosó polírozási szolgáltatását több ügyfelünk  kedvezően minősítette az elmúlt időben. A Rivax valamint méltán világ hírnevet szerzett Menzerna autóápolási és autókozmetikai termékeknek  illetve az álltalunk magas színvonalon végzett munkánknak köszönhetően, autómosónk melyet üzemeltetünk, ügyfeleink körében elismerésre tett szert. Autókozmetika és autómosó által polírozott autók hologram mentesen távoznak a kezelést követően, gyári minőségű de legtöbb esetben azt meghaladó fénnyel.
 
Create your own banner at mybannermaker.com! 
Szolgáltatások

Még 1 ok 
amiért minket válasszon!!
 
A gépkocsija takaritásának ideje alatt kellemesen, kulturált, kényelmes körülmények között várakozhat!
 
Továbbá az eltöltött ideje alatt Led televizión, kamera-
rendszerünk segitségével  figyelemmel kisérheti az autómosóban történő munka-
folyamatot!
 
 
Társoldalaink:
 
 
Kép
.
Kép
.Kép